WORKSHOPS

Tijd om je website het harde werk te laten doen! Momenteel voelt deze meer als een blok aan je been dan een handige tool.

Alleen lijk je er niet uit te komen, want die ene template of cursus ligt al maanden op je te wachten. Je hebt even een schop onder je kont nodig om in actie te schieten. Dan is een workshop ideaal voor jou.

Dit mag je verwachten:

Z

Workshops in groepjes van maximaal 6 personen

Z

Persoonlijk advies van een expert

Z

Gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers

Z

In een gezellige setting

Z

Inclusief koffie, thee en water

Z

Zowel in België als Nederland

Z

Halve of volledige dag

workshops elira studio webdesign

LEVEL UP YOUR WEBSITE

Levert je website weinig tot geen resultaat? Blijven de aanvragen of aankopen uit? Dan is je website misschien niet zo gebruiksvriendelijk als je dacht. Of je raakt niet de juiste snaar waardoor bezoekers afhaken.

Tijdens deze workshop geef ik je tips en tricks om ervoor te zorgen dat bezoekers omgezet worden in klanten door in te gaan op techniek, gebruiksvriendelijkheid, content en SEO.

DIY WEBSITE

Ben je zogezegd al maanden je website aan het maken, maar komt dit steeds lager op je to do lijst te staan? Dan is het nu gedaan met uitstellen en tijd om actie te ondernemen.

Tijdens deze workshop starten we vanaf 0 en heb je op het einde van de dag de volledige basis van je website klaarstaan.