Van mega stressfactor naar rust in Elke haar hoofd

Toen Elke een jaar geleden bij mij aanklopte was haar website een groot hekelpunt binnen haar onderneming šŸ˜„Ā Het was zelfs zo erg dat ze er letterlijk stress door ervaarde en telkens weer blokkeerde.

Toen ze besloot om haar website uit handen te geven viel er echt een last van haar schouders. Dit is wat ze te vertellen heeft over onze samenwerking:

Wat was je situatie voordat je contact met mij opnam? Waar was je naar opzoek en waarom? Waar liep je tegenaan?

Ik had een zelfgemaakte gratis WordPress site, meer een portfolio weergave maar geen duidelijke site die mijn aanbod en stijl weergaf.

Daarnaast wou ik ook een webshop hebben om efficiƫnter te kunnen verkopen naar mijn klanten toe (en efficiƫnter voor mezelf ook). Een goed communicatie Ʃn verkoopsmiddel om niet meer 100% van Instagram af te hangen.

Waarom heb je voor mij gekozen? Wat sprak je aan?

Jouw stijl sprak me aan en dan vooral omdat je al voor een concullega iets gemaakt had en ik dit super duidelijk en mooi vormgegeven vond. De structuur en opbouw van jouw eigen site gaf voor mij de doorslag om een gesprek te boeken.

Wat heeft onze samenwerking jou gebracht? Waar sta je nu? Welke voordelen levert het je op?

Naast rust in mijn hoofd heb ik nu eindelijk een zeer professionele uitstraling. Ik krijg meer aanvragen voor trouw- en geboortekaart gesprekken en krijg minder inhoudelijke vragen over mijn aanbod (waar ik veel tijd mee verloor) omdat alles duidelijk weergegeven staat op de site.

De verkoop van mijn kaartjes verloopt nu ook vlot, wat voor de site helemaal niet van de grond kwam. Mijn site is dus niet enkel meer een mooi plaatje maar een werkmiddel die werk voor mij doet en werk uit handen neemt.

Hoe heb je onze samenwerking ervaren? Heb je nog werkpunten voor mij?

Jij bent super vlot in jouw communicatie en gaat gestructureerd te werk. Je denkt proactief na en staat open voor elk idee. Je hebt veel mensenkennis en voelt de klant goed aan.

Aan het einde van de rit heb je daarom niet enkel een site, maar heb je een site die mijn persoonlijkheid uitademt, die een verlengstuk van mezelf is. Een uniek stuk waarmee je uit de massa springt!

Voel jij je ook zoals Elke zich voelde voor onze samenwerking en wil je hier eindelijk iets aan veranderen? Dan help ik je met alle plezier verder! Plan gerust vrijblijvend een gesprek in om te kijken wat ik voor je kan betekenen.