over elien elira studio website laten maken

Hi

Ik ben Elien

Al van jongs af aan ben ik creatief bezig. Maar voor mij geen canvas of vellen papier. Ik ben liever creatief met computers. Dat begon met fotocollages maken, prutsen in Paint (weet je nog?), en uiteindelijk: een eigen website in elkaar steken. Dat is mijn manier van mensen helpen: jouw ideeën omzetten in een verlengstuk van je onderneming.

Wat er op je beeldscherm verschijnt is uiteindelijk het resultaat van een efficiënte, maar ook gezellige samenwerking. Ik ga in jouw business en hoofd proberen te duiken. Wel zo eerlijk als je dan ook wat over mij weet.

Ik ben mama van Lias en fervent hondenknuffelaar. Ik ben een goeie mix tussen creatieveling en techneut, met een opleiding in toegepaste informatica. Oh, en ik heb ook drie jaar als ergotherapeut in het bijzonder onderwijs gewerkt. Maar webdesign bleef lonken.

Ik maak websites die mensen graag gebruiken en waar jij als ondernemer ook echt iets aan hebt. Websites waar jouw bezoekers en jij als business owner blij van worden. Daar word ik namelijk ook blij van. Win-win!

Ik heb al mogen samenwerken met talloze toffe vrouwelijke ondernemers die toe waren aan een website met wow-effect. Dat zit trouwens altijd in de prijs inbegrepen. Hoe doen we dat? Laten we beginnen met een goed gesprek met vragen die er toe doen, om een beeld te krijgen van jouw onderneming en jou als persoon. En dan direct door naar design. Want daar ben je vast het meest nieuwsgierig naar, toch?

No worries: je website wordt echt jouw website. Ik krijg de kriebels van one-size-fits-all websites. We hebben namelijk allemaal andere doelen, doelgroepen en dromen. En daar luister ik maar al te graag naar. Zo ontdek ik wat je écht nodig hebt, zelfs als je dat zelf nog niet weet.

WordPress en ik gaan way back. Het platform heeft voor mij geen geheimen. Ik weet precies hoe ik jouw ideeën op je beeldscherm kan laten verschijnen, zodat jij denkt: ‘’Ja, dát bedoelde ik!’’

elira studio over elien gezin