over elien elira studio website laten maken

Al van jongs af aan ben ik creatief bezig met de computer

Het was altijd een gevecht met mijn (6 jaar) oudere broer om een plaatsje achter zijn bureau te bemachtigen. Het begon met spelletjes spelen, fotocollages maken, prutsen in Paint (weet je nog?) en uiteindelijk: een eigen website in elkaar steken.

Het was niet alleen een manier om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan, maar ook een veilige plek waar ik helemaal mezelf kon zijn. Als kind was ik namelijk heel erg teruggetrokken en onzeker. Daarnaast voelde ik vaak onrust dat zich uitte in buikpijn en misselijkheid. Na jaren van ups, maar vooral heel veel downs kwam ik er achter dat ik een paniekstoornis met agorafobie heb. Iets dat vanaf mijn 16 jaar mijn leven heel hard is gaan bepalen.

elira studio voordelen website op maat laten maken

De meest logische en veilige keuze in de hogeschool leek mij dan ook om toegepaste informatica te volgen.

En al ging mij dit wel goed af, miste er toch iets: omgaan met mensen. Ik wou graag anderen helpen, het zorgzame in mij vond geen plaats binnen deze opleiding. Dus besloot ik na afronding ook nog een bachelor ergotherapie erbij te doen.

Ik maakte gebruik van beide diploma’s en werkte fulltime als ergotherapeut in het onderwijs en na mijn uren in bijberoep als webdesigner. Na 4 jaar van de ene vervanging in de andere te rollen was ik het beu.

elira studio elien alentijns over mij

De combinatie van steeds ergens nieuw te moeten starten, het opspelen van mijn angsten op de meest vervelende momenten, het sterke gevoel dat ik echt geen 40 jaar lang voor een baas zou kunnen werken zonder ongelukkig te zijn en het toen net opkomen van corona gaven de doorslag om de sprong te wagen.

En je weet wat ze zeggen: once you go fulltime ondernemer… Ik zou het niet meer anders willen!

Ik neem bewust 1 dag per week vrij om met mijn zoontje te kunnen spenderen

Ik heb veel meer controle over mijn angsten omdat ik alles zelf kan bepalen

Ik kan mijn softe zelve zijn om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen, op alle vlakken

Over Elien van Elira Studio

Wat iedereen vroeger dus als een rare combinatie zag, gebruik ik nu als mijn sterkte.

Ik ontzorg mijn klanten niet alleen in de technische rompslomp die bij een website komt kijken, maar ga veel verder dan dat. Ik luister naar wie je bent, wat je wilt uitstralen en wat je dromen en doelen zijn. We werken samen naar een resultaat dat 100% bij jou aansluit en je ondersteunt in het behalen van je doelen, ook in de toekomst.