Hoe kies je de juiste webdesigner?

Ze schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond, de webdesign studio’s. Maar hoe maak je nu een goede keuze? Ik zet even 3 tips voor je op een rijtje:

Geen templates, maar een website op maat

Ben je lekker ambitieus en wil je graag doorgroeien met je onderneming? Kies dan altijd voor een website op maat die met je mee kan groeien.

Een webdesigner die werkt met templates is misschien wel een stuk goedkoper, maar de mogelijkheden naar de toekomst toe zijn veel beperkter. Dus de kans is groot dat je binnen een jaar weer een volledig nieuwe website moet laten maken. Zonde van de investering, toch?

Kies dus voor iemand die letterlijk start vanaf een leeg blad en specifiek voor jouw bedrijf gaat ontwerpen. Die vraagt naar je doelen en niet enkel een mooie maar ook een gebruiksvriendelijke website voor je maakt.

Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar de persoon

Twijfel je tussen een aantal webdesigners? Kies dan niet gewoon voor de goedkoopste, maar voor degene waarbij je het beste gevoel hebt.

Een website is namelijk een samenwerking van enkele weken tot soms zelfs maanden of jaren! Denk maar aan het laten uitbreiden van je website. Wil je dan alles bij 1 persoon steeds kunnen leggen, die je bedrijf en website door en door kent? Of ga je weer op zoek naar iemand anders omdat het toch niet zo lekker liep.

Je wilt dus dat er een klik is, dat er vertrouwen is en dat je op elkaar kunt rekenen. Het mag zelfs gewoon gezellig zijn (vind ik toch 😊).

Over smaak valt te twisten

Kijk voor je contact opneemt met een webdesigner of haar stijl past bij wat je zelf wilt uitstralen.

Sommige webdesigners hebben zogezegd geen vaste stijl en maken alles wat je maar wilt. Maar toch zal je steeds een bepaalde stijl zien terugkomen.

Ben je iemand die houdt van toeters en bellen met alle kleuren van de regenboog en nog een unicorn erbij, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres 😂

Ben je meer voor een minimalistische stijl met zachte kleuren die warmte en gezelligheid uitstralen? I’m your girl!

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?

Plan dan nu vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek in.